Mer Skull Girl

Hej hej! Här kommer lite mera Skull Girl från Kaiser.  Pappret är ganska styvt så det går bra att använda som bas utan cardstock bakom, här har jag använt Skull Girl: Spoilt som bakgrund och remsor från Missy, detaljer har jag klippt från Kiss Kiss. Så är där lite lacecardstock också. Rubons för journaling och pärlorna kommer också från Kaiser (de där pärlorna är fantastiska - måste shoppa fler färger). Den lilla runda spegeln i mitten av blomman hittade jag också i mitt DT paket - kul grej, får fundera ut fler användningsområden för dessa......ja just det titeln - Pysselgårdens super bra och prisvärda foambokstäver.


Återkommer med mera Kaiser och en oktobertävling!
/Ulrika

Skull Girl

Även jag fick läckra papper från Kaiser Craft, från serien: Skull Girl. Här har jag kombinerat det randiga Skull Girl pappret "Babe" med ett prickigt papper från Creative Imaginations (Girl Birdie). De mindre pappersremsorna är från Skullgirl: Missy. Den lilla kvinnosymbolen är klippt från  Skull Girl: Kiss Kiss. Titeln är thickers och Chipboard som infärgats med ink och doppats i Utee. Liten tag från YouDo, blommor fån Prima som dekorerats med jätte fina pärlor (Rhinestones) från Kaiser Craft. 


Ha det så gott i det fina höstvädret så återkommer jag snart med mera Skull Girl inspiration och oktober månads tävling!
/Ulrika

Kaiser Craft Rough & Tough

Här är en alldeles sprillans ny pappersserie som inkommit till Pysselgården! Kaiser Crafts Rough & Tough, förutom papprena så har jag använt matchande rub-ons från samma serie och punchinella i orange och svart, bakgrundspappret är bazzil svart. Bokstäverna är american Crafts Thickers. Kanterna på det mönstrade papprena är ruggade med sax och inkat med Tim Holtz distress ink pad "Walnut Stain". Ramen är delvis doodlad med guldpenna.

En massa roliga nyheter från Kaiser Craft alltså! kom in och kika eller gå in i webshoppen!! Kram Pia

Kaiser Craft Desk Clock

Dags för lite nyheter som finns i butiken!! Här är en klocka som Ullis har gjort (ja, det är hon som jobbar i butiken från och till). Visst är den söt??
Det är strykande åtgång på dom så skynda dig att gå in i butiken eller beställ en i webshoppen! Den finns nog inte upplagd i webshoppen ännu, så maila in på: pysselgard.info@tele2.se och skriv att du önskar beställa  en "Kaiser Craft Desk Clock". I paketet finns ett urverk. Papper och dekorationer får du köpa till själv. Klockan är 12 inches (30,5 cm) bred och 4 inches (ca 10 cm) hög. Klockan kostar 79 kronor! 
Ha en skön Septembervecka! Hälsningar Pia

Då var det dags.....

....vinnarna i September tävlingen är lottade!
Jag skrev ner alla bidragen på var sin lapp och la dom ihopvikta i en burk. Rörde runt bland lapparna och bad min vän och kollega Anne P dra tre vinnare.


På första plats......Andra plats gick till..............

Eva, "Crazy Kids" :

        

och tredje pris till........... Johanna "Bubbly Love" :Kan ni vara vänliga och skicka in era adresser så ni får era priser skickade med posten!! pysselgarden.tavling@hotmail.com

Tack än en gång för alla fina bidrag!! Jag blev superinspirerad av att se allas blandningar med svartvita och färgbilder!! Håll utkiki! Vi återkommer med en ny tävling snart, för Oktober månad!
*Kram* Pia

De tre sista bidragen!!

Vi är så glada för alla fina och inspirerande bidrag till tävlingen! Ett stort TACk till alla er därute! Igår kväll damp dessa tre in också, de är de sista för den här gången, här är Djsmurfs alster:och nästa kommer från Linnea:och sist ut är Jenny:Lottningen kommer att ske imorgon, så håll utkik!! *Kram* Pia

Två bidrag till!!

Då är det söndag 21 september, och vi har fått in två bidrag till i tävlingen!
Här är Evas bidrag:och Linas:du kan fortfarande skicka in ett bidrag, du har fram till 23:59 på dig, då vill jag se att det kommit till vår inkorg. Senare än så kommer inte med i utlottningen! *Kram* Pia

Kaisercraft       

  

Mitt senaste Dt paket innehöll ett superfint album och jätteläckra papper och dekorationer
från Kaiser i läckra grön/blå nyanser.
Det fick handla om en dag på lekplatsen och om kärleken mellan systrar.
Det var roligt att använda färger som kanske inte är typiskt "tjejiga", men resultatet
blev ändå mjukt och feminint.
Alla produkterna som använts finns såklart på Pysselgården :-)
Ammi


Fler bidrag till tävlingen!

Här är ännu fler fin fina bidrag till Septembermånads tävling, det gäller att blanda färg bilder med svart vita.

Först ut är Tesa:Nästa kommer från Anna KHär är Eyovines bidrag:och sista för idag är Idas fin fina lo:Det är inte försent ännu! Du har till på söndag 21/9 kl 23:59 på dig! Kram Pia

En brudbukett i svartvitt och färg!

Den här har Michaela gjort! Jättesnygg!!Du har 4 dagar kvar att vara med i utlottningen! Senast 21/9 kl. 23:59! Kram Pia

Fler som blandar färgbilder och svartvita

Vi är så glada för alla fina bidrag, har haft lite körigt den senaste veckan och inte hunnit uppdatera här, men här kommer nu en kavalkad med superfina bidrag till månadens tävling. Ta tid att kolla in alla, det är är verkligen en stor inspirationskälla att ösa ur här!

Först ut är Gittan:Nästa kommer från Josefina:Nummer tre är gjord av Karin:Här är nummer 4 som Johanna har gjort:Här är Neliz bidrag:och här är Jessica_b´s lo:och sist men absolut inte minst här är Essmos bidrag:Glöm nu inte att ladda upp din lo här senast 21/9 kl. 23:59 så är du med i utlottningarna av 1-3:dje pris! Alltså vi drar vinsterna denna gång, ingen jury! Så alla har lika stor chans! Vi hörs! Kram Pia

Fiat Lux......betyder Varde Ljus, lät mer roligt på latin tycker jag! Det blev en tändsticksask av
det som fanns kvar i Dt paketet. Vill man göra nåt litet projekt som går snabbt, och som
är roligt att ge bort eller att ha framme på bordet, så är tändsticksaskar perfekt! Ammi

Mer Bo Bunny!Här kommer lite mer inspiration med Bo Bunny papper som var med i mitt senaste paket.
Just det här mönstrade pappret kändes väldigt mycket "höst" för mig, så det blev en Lo om
mig, septemberbarn som man är :-)! Allt material (utom blomma och löv) finns hos Pysselgården
såklart! Ammi

2 Tävlingsbidrag

Här är kat´s bidrag:och joggemias:Snyggt jobbat båda två! Blir inte du också sugen på att lämna in ett bidrag? Vinnaren lottas ut denna månad!

Glöm nu inte Nordiska stämpel och scrapmässan i Göteborg!! Jag ska dit! Kommer du så var inte blyg utan hälsa på oss i Pysselgårdens monter! Det är jag som springer runt och ser förvirrad ut! LOL! /Pia

Inspiration till Tävlingen!

Här kommer Ammis inspirations lo till månadens tävling!Så här ser Ulrikas lo ut:Glöm nu inte att skicka in ditt bidrag, vi lottar ut tre vinster!! /Pia

Månadstävling September!

Då var det äntligen dags för Septembermånads tävling!! Alla är välkomna att delta och denna månad lottar vi ut 1-3dje plats! Så var med nu för du har chansen att vinna fin fina priser.
Denna månad handlar det om att blanda färgbilder med svartvita bilder. Låter det krångligt? Nej! Det är jättekul! Så här har jag gjort:
... reglerna för tävlingen är som följer:
1. Gör en lo med svartvita och färg bilder. Hur många av varje spelar ingen roll men minst ett svartvitt och ett i färg.
2. Maila ditt tävlingsbidrag till: pysselgarden.tavling@hotmail.com
3. Vi måste ha ditt bidrag senast 21/9 23:59.
4. Under vecka 39 sker lottdragningen.

Kom igen nu!! Vi vill se många och kreativa lösningar på det här med att blanda olika slags foton!!
Har ni frågor så ställ dom här i kommentaren, vi försöker svara på dom så gott vi kan! *kram* Pia

OS medalj till.........

Så där ja!  - Nu har vi äntligen fått ett OS guld!
Eller det är väl snarare så att vi har ett gäng OS medaljer att dela ut!
Det var en väldigt tuff match och ni var många som gjort så fina bidrag. Poängen blev spridda över många bidrag men vi har nu räknat fram medaljörerna.

Guldmedalj till Petraso
Silvermedalj till: Emelie (djsmurf)
Bronsmedalj till: Dilorf

bidrag till OS tävling augusti 2008   

Grattis tjejer! 
Maila era adresser till pysselgarden.tavling@hotmail.com så ska vi skicka era vinster!

Vill också passa på att flagga för att vi kommer ha en till rolig tävling nu i September. Det blir en ny spännande utmaning - Ni är väl med!?  

/Ulrika

RSS 2.0